За мен

Добре дошли в света на красотата, където получите вас вниманието, което заслужавате!

Ще ви помогна да изглеждате възможно най-добре, независимо дали става дума за ежедневен грим, празничен грим, сватбен грим или друг повод!

За мен е удоволствие да ви се представя – професионален гримьор Данаилова! Работя тази професия не от вчера и мога да кажа, че за мен тя е нещо повече от работа, тя е моята страст!

Винаги се отнасям с внимание към това, което клиентът иска, за да отговоря напълно на неговите очаквания. И да, щастлива съм, че се получава!

гримът
Истинско изкуство

Гримът е истинско изкуство, където платното е лицето на човек, а палитрата от акварели е заменена от палитра от сенки и червила.

То възниква още в древни времена – тогава хората са рисували лицата си за ритуални цели с помощта на въглища, креда, охра и други естествени пигменти. Минаха векове, а ние продължаваме да използваме козметика, само че днес нашия арсенал включва основи за грим, коректори, сенки, хайлайтъри и бронзанти.

…Обичам експериментите, обичам да творя и да виждам радостта в очите на своите клиенти, когато гримът, за който са дошли, бъде напълно завършен!

Днес всяка жена може да си позволи посещение при гримьор, както и мъжете. Много булки, абитуриентки, модели, както и актьори, блогъри и телевизионни водещи редовно прибягват до професионален грим.

Добрият гримьор се познава по това, че е на „ти“ с цветовите нюанси, с различните видовете грим и точното им прилагане според индивидуалните характеристики на клиента – цветотип, черти на лицето и други.

Винаги се стремя да съм в крак с най-новите модни тенденции и новости в козметичната индустрия.

Можете да се свържете с мен винаги, когато се нуждаете от моден и стилен грим, който да разкрие най-привлекателните черти от лицето ви.

Заповядайте и нека заедно с вас направим света едно по-красиво и нежно място!