Пробен грим

Защо изобщо е нужен пробен грим!? Ако говорим за сватбен грим, тогава пробният сватбен грим е необходим по много причини.

Защо изобщо е нужен пробен грим!?

Например, за да “изпробвате” избраната визия и да се убедите в правилността на избора си. Или пък за да изберете цветова схема, ако се колебаете между няколко варианта.

За да опитате нови цветове и нюанси, подходящи за тържествената сватбена рокля.

За да се отървете от рамките, с които сте свикнали при нанасяне на ежедневен грим и да започнете да се чувствате комфортно с новата визия, изградена от професионален гримьор.

Ето защо е много важно да обсъдете с него всички тънкости и нюанси, когато сте решили да правите пробен грим.

Кога се прави пробен грим?

1

Пробният грим може да се направи седмица, месец, два или три преди сватбата във всеки удобен за вас ден.

2

На срещата обикновено се обсъжда цялостната визия на булката. Обръща се внимание на роклята, прическата, аксесоарите, букета, уточнява се гамата на грима, нюансите на работата.

3

В случай, че се затруднявате да обясните с думи какво точно искате, може да донесете на срещата селекция от различни изображения и да ориентирате по-добре професионалния гримьор.

4

Добре е да се отбележи, че може да не получите 100% съвпадение със снимката, което се дължи на индивидуалните характеристики на структурата на лицето, но въпреки това визията ви ще се доближава максимално до нея. Така че винаги е по-добре да приемете съвет или да потърсите компромис.

Предварителната среща с булката също така помага да се види състоянието на кожата на лицето, готовността за смели експерименти или обратното – придържането към традиционния, лек, ефирен, почти незабележим сватбен грим. И най-важното – всичко това ще бъде извършено в спокойна атмосфера, без бързане. Всеки, дори и най-смелият експеримент няма да има необратими последици. Можете лесно да започнете всичко наново, докато не получите точно това, което ще ви накара да блеснете в пълния си блясък на вашия специален ден.