Ламиниране на мигли

По време на процедурата върху вашите мигли се нанася специална маска, която съдържа огромно количество различни витамини и минерали. След като премахнете излишния продукт, ще забележите видим резултат. Това е огромен плюс на ламинирането на мигли – не е нужно да чакате дълго, докато космите станат плътни и подхранени. Ще получите и красива женствена извивка на миглите веднага.

Основните предимства на ламиниране на мигли

Първо, ще забравите за необходимостта от спирала, защото миглите ще станат блестящи и тъмни.

Блондинките, чиито мигли по природа са почти незабележими, ще видят как външният им вид се променя значително – изразителността на очите се появява веднага след ламиниране на миглите. Можете да плувате в морето, да се наслаждавате на слънчеви бани и да използвате контактни лещи. Състоянието на вашите мигли няма да се промени по никакъв начин. Също така можете лесно да правите всякакъв вид грим, без да се страхувате да повредите защитния филм върху космите.

Каква е ползата от процедурата ламиниране на мигли?

1

Укрепване и обем – много жени се оплакват, че миглите им са много тънки и слаби. Това може да се дължи на недостатъчно количество витамини в организма или индивидуалните характеристики на тялото. Както с косата – при някои тя е гъста и силна, при други – тънка и лишена от обем. Затова можете да потърсите помощ от професионалист, който ще ламинира вашите мигли. Още след първата процедура миглите стават по-силни и плътни, появява се обем и изразителност.

2

Наситеност и блясък на цвета – очите ви ще останат изразителни дори без да използвате спирала. Често процедурата ламиниране на мигли се използва от дамите преди да отидат на море. Така се решава проблема с редовния грим на почивка, а и ще се радвате на красиви блестящи мигли за дълго време.

3

Кумулативен ефект – след втората процедура резултатът ще бъде още по-добър, отколкото след първата. За да постигнете най-добър резултат, трябва да преминете през три етапа, след всеки от които вашите мигли ще бъдат с 10% по-обемни.

4

Здрави мигли за 5-6 седмици – козметичните продукти, които се използват за ламиниране, съдържат огромно количество полезни микроелементи и те перфектно укрепват и възстановяват косъмчетата.

Процедурата ламиниране на мигли е абсолютно безопасна, така че всяка жена, независимо от възрастта, може да си я позволи.