Грим за събитие

Всяка жена има предпочитани варианти за грим за събитие. За една яркото опушено око е отлично за ежедневна визия, докато за друга то е неприемливо дори за празник.

Разликата между грим за събитие и ежедневен грим

Основната и решаваща разлика между ежедневния и празничния грим е избраната цветова схема. Ежедневният грим включва избор в полза на естествени пастелни нюанси, които подчертават естествената красота.

Гримът за събитие не ограничава избора на цветове за грим. Тук са приемливи изразителни стрелки или опушени очи, ярък пурпурен руж или червено-червени устни. Вечерният грим означава яснота и прецизност на всяка линия и щрих.

Грим за събитие от професионален гримьор

Когато се прави грим за събитие първо се избира тонална основа, оцветяват се миглите със спирала, оформят се веждите и се поставя нюд нюанс устните за пет минути. Средно на опитните гримьори им отнема между 30 минути и час, за да създадат празнична визия.

Празничният грим не ограничава възможността за използване на различни блясъци, кристали, обемни изкуствени мигли и така нататък.

Грим за събитие - вечерен грим

Всяко празнично събитие има свои собствени правила и ограничения за грима. Например, когато се празнува рожден ден в ресторант, се предпочитат спокойни, непровокативни нюанси. А за парти в нощен клуб е много подходящ опушен грим на очите.

1

Класическият грим е идеалният избор за рожден ден на приятел или майка, за театър или ресторант. Класиката включва избора на естествени ярки нюанси, допълнени от матово червило. Печеливша опция е и празничният опушен грим.

2

Гримът за нощен клуб включва ярък и предизвикателен външен вид с помощта на неонови или пигментирани сенки, допълнени от кристали, блясък .

3

Също така, когато избирате козметика за грим за събитие, трябва да вземете предвид издръжливостта, в противен случай след първите часове на забавление настроението ви ще бъде развалено от протекъл грим.

4

Гримът за фирмено парти представлява просто лека корекция на ежедневния грим. Обикновено корпоративните партита се провеждат след края на работния ден и повечето служители нямат желание да се приберат вкъщи и след това да се върнат отново. В този случай едно ярко червило, например червено и очна линия с тъмен молив бързо ще коригират дневния грим и ще ви настроят на празнична вълна. Ако събитието е много важно и искате да сте безупречни и впечатляващи, тогава е най-добре да се обърнете към професионален гримьор.

Гримът за специални поводи изисква максимална отговорност от гримьора.